laupäev, 16. november 2013

Savisaare müts on valmimas, isegi kaks mütsi!


10.novembril sai täis aeg, mil lõin kokku konkursi „otsime linnapeale mütsi“. Huvi oli teema vastu suur, mõni arvas, et teeme nalja, mõni jälle võttis liiga tõsiselt)).  Rahva tahtel sai müts välja valitud, ja nii kurb kui see ka mulle ei tundu, sai enim hääli tavapärasest kõrgem ja soliidsem läkiläki! Just see siin!


Kuigi läkiläkid pole just minu lemmikud, kuna neis üldjuhul napib elegantsust, on see mudel siiski päris hea kompromiss soliidsuse,väärikuse ja praktilisuse osas.

Kohe päev pärast konkurssi lõppu helistas ka Edgar Savisaare üks sekretäridest Katja ja uuris, kas mudel on välja valitud! Ja andis linnapea pea ümbermõõdu!

Nüüd siis olen mitu päeva nuputanud, mida selle mudeliga teha ja olen jõudnud järeldusele, et teen kaks eri mudelit: ühe sarnase läkiläki hõberebasest  ja siis veel teise: umbes sama kõrge ilma kõrvadeta naaritsast mütsi. Mõlemasse mütsi integreerin sümboolselt ka Tallinna linna sümboolikat. Las siis lugupeetud linnapea ise valib, kumba endale soovib! Või siis, kumb paremini Toompealt tema suunas levivate pahade mõtete vastu kaitseb (nagu soovitas üks Kesknädala lugeja).

Ja nagu lubatud, saab ka üks meie konkursi kuulutuse jagajatest ka endale samasuguse mütsi. Selleks õnnelikuks on fortuuna tahtel .....Guido Lindmäe!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar